SOK avaa viidennentoista Prisman Pietariin

SOK avasi Pietariin viidennentoista Prisman lauantaina, 24. elokuuta. Prisma sijaitsee uudessa Pearl Plaza -nimisessä viihde- ja kauppakeskuksessa Pietarin lounaisosassa. Prisma-hypermarketilla on kokoa noin 7 600 neliömetriä.

– Prisma sijaitsee Krasnoselskissa, keskellä uutta isoa asuinaluetta. Lähellä sijaitsevat myös Kirovskin, Pietarhovin, Strelnan ja Lomonosovin alueet, joten asiakaspotentiaali on valtava. Uskon vahvasti tämän Prisman menestykseen, toteaa SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Prisma-ketjun kilpailuetuja ovat Pietarin markkinoilla myymälöiden hyvät liikepaikat, hyvä hinta–laatusuhde, luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous. Prisman asiakkaiden käytössä on 1 300 autopaikkaa muun muassa parkkihallissa. Myymälä työllistää 120 työntekijää.

– Tällä hetkellä meillä on Pietarissa jo yli 530 000 kanta-asiakasta, ja he käyttävät aktiivisesti S-ryhmän palveluita myös Suomessa käydessään. Etenemme Prisma-projekteissamme strategiamme mukaisesti. 2013–2014 on suunnitelmissa avata 4–6 uutta kohdetta. Yhteensä Prismoja tulee olemaan 30 Pietarin alueella pidemmällä tähtäimellä, Punnonen kertoo.

Pearl Plaza on SRV:n urakoima kohde, ja kauppakeskuksen kokonaisvuokra-ala on noin 47 000 neliömetriä.