Paikallispuutarha tarjoaa elämystä

Puutarha-Sanomat -lehden tuoreessa numerossa (9/2011) on juttu piskuisesta Sohlmanin Kauppapuutarhasta, joka tuottaa kukkia ympäri vuoden. Menestyksen kulmakivinä ovat suoramyynti, tuotteiden laatu ja asiakkaiden palvelu. Asiakkaat pääsevät valitsemaan kukkia suoraan kasvupaikalta.

Kauppapuutarha Sohlman on vuosikymmenten aikana juurtunut lohjalaisten ja Lohjanharjua pitkin ajavien mieliin laadukkaiden kukkien ostopaikkana. Myös yrittäjät ovat juurtuneet sukupolvesta toiseen puutarhaansa ja asiakkaitten palvelemiseen.

Ensio ja Sisko Sohlman perustivat kauppapuutarhan vuonna 1954. Vuonna 1989 se siirtyi Harry ja Paula Sohlmanille. He ovat äskettäin luovuttaneet yrityksen ohjat seuraavalle sukupolvelle ja yritystä jatkavat sisarukset Aki Sohlman ja Johanna Sohlman-Lindström.

Puutarhan kasvihuoneala on 1400 neliötä. Huoneet on äskettäin varustettu ”Varpulan herkuilla” eli Hortisteelin liikkuvilla pöydillä ja amppeliorsilla, jotka ovat lisänneet tuotantomääriä neljänneksen ilman, että pinta-alaa olisi tarvinnut kasvattaa.

Lue lisää Sohlman Kauppapuutarhasta Puutarha-Sanomien numerosta 9/2011. Voit tilata lehden asiakaspalvelustamme puh.010 387 0880 (ark. 9–15) tai oikeassa palkissa olevasta tilauslinkistä.

Voit lukea lehden myös digitaalisena näköispainoksena, jolloin lehden hinta on 5 €.Klikkaa ja lue Puutarha-Sanomat nro 9/2011.

Katso video tästä