Kompakti K-kauppa avattiin Helsinkiin

Uudessa Puutarha-Sanomat -lehdessä (nro 9/2010) on artikkeli K-supermarket Torpparinmäestä, joka avattiin lokakuun 21. päivänä. Kauppa on suunniteltu tehokkaasti toimivaksi, sillä tontti on asettunut tiukat rajat neliöille ja parkkipaikoille.

Mikko Karmakalla ja hänen avopuolisollaan Anu Heleniuksella on yhteistä kauppiastaivalta jo kahdeksan vuotta. K-supermarket Torpparinmäen kauppiaina he pääsivät aloittamaan varta vasten kaupaksi suunnitellussa ympäristössä.

– Kauppa on toiminnoiltaan tehokas, sillä rakennus on kaupaksi suunniteltu. Pääsimme antamaan oman kädenjälkemme suunnitteluun. Se mikä näyttää paperilla hyvältä, ei sitä välttämättä käytännössä toimi. Kyllä toimiva kauppa vaatii kauppiaan silmää, toteaa Mikko. Myymälässä on 7 vakituista ja 5 osa-aikaista työntekijää. Myymälässä on Veikkauksen palvelupiste ja matkakorttien myyntipiste.

– Kaupassa on nopeaa ja helppoa asioida. Tänne voi päästää vaikka lapsen yksin käymään.

Kauppiaspari pitää heviä, luomua ja lähiruokaa sekä palvelutiskiä tärkeinä kilpailukeinoina.

K-supermarket Torpparinmäki tekee energiansäästössä historiaa, kun yleisvalaistus toteutetaan energiatehokkaalla ledivalaistusjärjestelmällä, joka säästää yli 35 prosenttia energiaa perinteiseen loistelamppuvalaistukseen verrattuna.

Voit tilata Puutarha-Sanomat –lehden oikean palkin linkistä tai puhelimitse 010 387 0880 (ark. 9–15) tai lukea tämän lehden digitaalisena näköispainoksena 5 euron verkkomaksulla alla olevasta linkistä.

Lue Puutarha-Sanomat nro 9/2010 tästä

Katso video tästä