Kesäpiha 2010 kasvaa uusiin mittoihin!

Ouluhallissa helatorstaista lauantaihin (13.-15.5.) järjestettävillä Kesäpiha 2010 messuilla on tehty uusi osanottoennätys. Messujen näytteilleasettajien ja yhteistyökumppaneiden määrä on noin 200.

Messuvastaava Eeva Turtisen mukaan Kesäpiha 2010 kuuluu Suomessa järjestettävistä alan messuista parhaimpien joukkoon ja on siten lunastamassa paikkaansa merkittävänä alan messutapahtumana.

– Kesäpiha 2010 on ainoat alan messut pohjoisessa Suomessa. Näin sillä on merkittävä rooli alan tietouden jakajana ja harrastuksen kohentajana. Messuilta saa neuvoja tietoa myös alalla jo kannuksensa hankkineet eli asiantuntijat, toteaa Turtinen.

Messujen teemat ovat: Piha, Puutarha ja Mökkeily. Messut järjestetään Ouluhallissa ja hallin ulkoalueella. Sekä sisällä että ulkona on erittäin edustava ja monipuolinen näytteilleasettajien joukko. Puutarha-alan yritysten joukko on Pohjois-Suomen edustavin.

Puun käyttö piharakentamisessa on voimakkaasti esillä messuilla. Kaikkien kolmen teeman alueelta on tasokkaita luentoja kaikkien messupäivien ajan. Muutenkin messujen ohjelma on hyvin monipuolinen. Koko perheen messut ottavat huomioon niin aikuiset, lapset, miehet ja naiset.

Nämä ovat järjestyksessä alan kolmannet erikoismessut Oulussa. Ensimmäiset Kesäpiha -messut järjestettiin 2006 Ouluhallissa. Keväällä 2008 messut järjestettiin poikkeuksellisesti jäähallissa Energia areenalla.

– Molemmista messuista saimme erittäin hyvää palautetta, sanoo Turtinen.

Oma PIHA –lehti on mukana Kesäpiha-messuilla. Schetelig Oy:n näyttävä parvekekukkaesittely tulee myös Ouluun. Yleisö pääsee äänestämään mieleisintään parvekekukkaistutusta 18 vaihtoehdon joukosta. Helsingin, Turun, Tampereen ja Vaasan puutarhanäyttelyissä on jo 20 000 harrastajaa antanut oman mielipiteensä parhaasta parvekeruukusta.Voit osallistua parvekekukkaäänestykseen myös netissä, osoitteessa www.omapiha.info/kilpailu. Linkki on alla.

Äänestä paras parvekekukka-astelma