Pelargonit parvekkeille

Helsingin Oma Piha -messuilla oli vuoden aikaan nähden mahtava näyttely parvekekukka-asetelmista. Kukat oli kasvatettu Ansari Oy:llä talven aikana joulukuusta alkaen, ja pimeimpään aikaan niitä oli valotettu.

Yleisö pääsi äänestämään mieleistään parvekekukka-asetelmaa 18 vaihtoehdosta. Lähes 7000 parvekekukka-asiantuntijaa antoi näkemyksensä omasta suosikistaan. Voittajaksi tuli numero 12, joko oli koostettu seuraavista kasveista: Pelargoni Americana® White Splash + Pikkupetunia Calibrachoa Callie® Purple + Maahumala Glechoma hederacea.

Myyntipäällikkö Jarmo Lemström Oy Schetelig Ab:stä oli suunnitellut kukka-asetelmat. Messuilla hän antoi havaintoesityksiä parvekekukka-asetelmien teosta. Äänestäneiden kesken arvotaan runsaasti palkintoja, ja Helsingin äänestyksessä onnettaren suosiossa olleet julkistetaan huhtikuun 1. päivänä. Samat kukka-asetelmat ovat esillä myös Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun puutarhamessuilla huhti-toukokuussa, ja myös siellä on äänestys parhaasta parvekelaatikosta.

Oma PIHA -lehden sivuilla on myös oma äänestys samoista parvekekukka-asetelmista. Voit katsella alla olevasta linkistä asetelmia ja antaa äänesi.

Linkki: Äänestä paras parvekekukka-asetelma!

Katso video tästä