Tukkutori-lehdestä digitaalinen näköispainos

Tukkutori-lehti on ilmestynyt runsaan kolmen vuoden ajan. Tänä aikana ilmestyneet kaikki 23 numeroa ovat nähtävissä nyt netissä digitaalisena näköisversiona Lehtiluukku.fi -palvelussa, johon pääsee Tukkutorin kotisivuilta osoitteesta www.tukkutori.eu. Uusimmassa lehdessä Järvenpään Kukkatalon Saija Sitolahti kertoo, kuinka tämä lama on pientä 90-luvun alun lamaan verrattuna.

Sisarukset Saija Sitolahti ja Joonas Nieminen aloittivat yrittäjinä alle 20-vuotiaina, kun heidän vanhempiensa kukkakauppayritys oli mennyt konkurssiin. – Nousimme perä edellä puuhun, toteaa Saija.

Joonas Nieminen kertoo, että hänellä oli oma tahto yrittäjäksi. – Motivaatio oli kova, kun oli kasvanut yrittäjyyteen ja pyörinyt kukkakaupassa pienestä asti. Vanhemmat antoivat mahdollisuuden tehdä itse. Olemmekin kukkakauppa- ja puutarhayrittäjiä jo kolmannessa polvessa, kun vaarilla oli kasvihuonepuutarha Mäntsälässä.

Lehdessä on myös paljon muuta luettavaa. Pääset esikatselemaan näköispainoksen kantta ja ensimmäistä aukeamaa maksutta, ja siitä näet koko lehden sisällysluettelon

Voit lukea lehden digitaalisena näköispainoksesta 5 euron hintaan. Voit myös tilata lehden, jolloin vuosikerran hinta on 35 euroa kestona, mutta Puutarha-Sanomien kestotilaajille hinta on vain 25 euroa.