Helle osti Koroisten puutarhan

Puutarhaliike Helle Oy on ostanut Koroisten Puutarhan, joka valmistaa mm. ryhmäkasvien taimia. Sen omistajat Riitta ja Juhani Laine ovat jääneet eläkkeelle 40 vuoden työntäyteisen vuoden jälkeen.

– Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Koroisten Puutarhan toiminta jatkuu kuten ennenkin, nyt Helle-konsernin osana. Myös sama, vuosien aikana tutuksi tullut henkilökunta, palvelee ja toteuttaa toiveenne kuten ennenkin, kertovat Riitta ja Juhani Laine.

– Siirtymäkaudella olemme molemmat lupautuneet toimimaan tuotannon tukena. KP taimet kasvavat siis tulevinakin keväinä vuosien mittaan kertyneen kokemuksen tukemana, sanovat Laineet.

– Haluamme kiittää teitä monista vaiheikkaista yhteistyön vuosista, neljänkymmenen vuoden aikana on kertynyt monta hienoa muistoa. Siirrämme vastuun jatkajille haikein mielin, mutta olemme varmoja siitä että Koroisten Puutarhalla on edessään menestyksekäs tulevaisuus Helle-konsernin osana, toteavat Laineet.

Koroisten Puutarhan uusi toimitusjohtaja Auvo Toivola toteaa Puutarhaliike Helle Oy:n toiminta-ajatuksena oleva tarjota puutarha-alan ammattiviljelijöille korkealaatuiset, luotettavat ja kustannustehokkaat välineet kannattavaan ja kilpailukykyiseen tuotantoon sekä kotipuutarhureille parhaat eväät onnistumiseen hyvän harrastuksen parissa.

– Tällä tehdyllä yrityskaupalla haluamme edelleen vahvistaa asemaamme kauppapuutarhurien tavarantoimittajana. Uskomme hyvien asiakassuhteiden jatkuvan ja edelleen voimistuvan, korostaa Toivola.

Kaupan jälkeen Helle konserniin kuuluvat Puutarhaliiike Helle Oy, Oy DGT-Volmatic Ab, Elektro-Valo Oy, Helle-Tech Oy sekä nyt Koroisten Puutarha Oy ja Koroisten Siemen ja Tarvike Oy.