Posti jumiutti Oma Pihaa

Oma Piha nro 5/2008 on ilmestynyt. Posti on kuitenkin jumiuttanut lehden kulkua niin, että osalle tilaajista lehti tulee tänään maanantaina ja pienelle osalle vasta tiistaina 26.8.

Lehti on jo syksyn tunnelmissa. Syyskesä on uuden alku ja lehdessä kerrotaan, kuinka kerätään siemeniä, kylvetään kylmäkäsittelyn vaativia kasveja ja istutetaan uusia taimia puutarhaan. Kannessa on voimakas tiikerililjan (Lilium lancifolimum) kuva. Lehdessä esitellään myöhäiskesän kukkaloistoa

Ajankohtaisjuttuja on mm. kasvivärjäyksestä. Eloisat sävyt siirtyvät värjärin padassa lankoihin ja kankaisiin.

Oma Piha neuvoo, kuinka kasvatat kurjenpolvia juuripistokkaista. Lukijat kertovat jälleen parvekekokemuksistaan. Paras Piha -kilpailun sadosta on esittelyvuorossa viime vuoden Itä-Suomen paras piha Liperistä.

Aarno Kasvi jatkaa lehdessä pihalampea koskevaa juttusarjaansa. Aarno antaa vinkkejä siitä, istuttaisinko lammikin, kalmojuuren tai ruttojuuren.

Ellet ole vielä tilaaja, nouda Oma Piha lehtipisteestä. Uusille ja vanhoille kestotilaajille on tarjolla asiakaslahjana 100 kpl kirjokevättähden sipuleita postituskulujen hinnalla.