Scheteligin myyntiedustajat Tukkutorilla

Oy Schetelig Ab:n kenttämyyjät tutustuivat keskiviikkona, joulukuun 19. päivän aamuna Helsingin Tukkutorilla kukkatukkukauppaan. He vierailivat Helsingin Kukkatoimituksessa ja Puutarha-Sanomien toimituksessa.

Helsingin Kukkatoimituksessa joulukukkien lähetykset ovat jouluviikolla kiivaimmillaan.
– Helsingin Kukkatoimituksen toiminnan laajuus oli vaikuttavaa. Toiminnan suuruus yllätti, totesi Markku Saraste Oy Schetelig Ab:stä.

Puutarha-Sanomien toimituksessa Scheteligin henkilökunta tutustui lehden tekemiseen. Puutarha-Sanomien lisäksi toimituksessa valmistuu Tukkutori-lehti ja puutarhaharrastajille tarkoitettu Oma Piha -lehti, jonka tammikuun alkupäivinä ilmestyvän numeron valmiit sivut lähtivät painotaloon internetin välityksellä.

Puutarha-Sanomien ja Tukkutorin kustantaja on Tietoverkosto Eksakti Ky. Yritys kustantaa myös ammattilaisille tarkoitettua Puutarhakalenteria. Oma Piha -lehden ja puutarhaharrastajille tarkoitetun Pihakalenterin kustantaja on Puistomedia Oy.

– Kalenterien lähettämisessä on viime päivinä ollut paljon puuhaa, kun niitä on hoidettu tuhatmäärin asiakkaille jouluksi, toteaa Ritva Koskenpalo.

Lehtien taitosta vastaa Taija Tammelin, jonka yhtiö TTT-Graafinen Suunnittelu on lehtien toimituksen kanssa samoissa tiloissa Tukkutorilla.