Pakkasmarjan Rautiainen valittiin Mansikkaisännäksi

Suonenjoen Mansikkakarnevaalit ja Suonenjoen seudun marjanviljelijäin yhdistys ovat valinneet vuoden 2007 mansikkaisännäksi toimitusjohtaja Tapio Rautiaisen. Arvonimen Rautiainen saa Suonenjoen seudun kannalta tärkeän marjanviljelyn eteen tehdystä arvokkaasta työstä. Arvonimi on myös tunnustus hänelle markkinoinnin ja tuotekehityksen johdonmukaisesta kehittämisestä.

Tapio Rautiainen on toiminut elintarvikealalla koko työhistoriansa. Ensimmäinen työpaikka oli vuosina 1970-1973 lihateollisuudessa. Seuraava työpaikka oli vuosina 1974-1986 kauppaketjussa, tuoteryhminä perunoiden, juuresten ja vihannesten kauppa.

Vuonna 1986 Tapio Rautiainen tuli marjoja markkinoivan ja jalostavan Pakkasmarja Oy:n toimitusjohtajaksi, missä tehtävässä hän jatkaa edelleen.

Pakkasmarja on Tapio Rautiaisen toimitusjohtajakautena laajentunut täyden palvelun marjataloksi tarjoten marjoja tuoreena ja pakasteena ympäri vuoden. Tarjolla on kaikkia marjoja monipuolisesti kulutuksen mukaisesti.

Tuotekehityspuolella on Pakkasmarja kunnostautunut tuomalla markkinoille Hillomarja -ja Marja Puree ! -tuotteet, jotka ovat voittaneet vuoden suomalainen elintarvike/ tähtituote kilpailu palkinnot vuosina 1999 ja 2004.

Tapio Rautiainen toivoo, että Suonenjoen seudulta löytyy tulevaisuudessakin riittävästi rohkeita mansikan viljelijöitä. Mansikan tuotantoon panostamalla pystytään tulevaisuudessakin tarjoamaan kuluttajille suomalaista puhtautta ja yöttömän yön jäljittelemätöntä aromia.