Puutarha-Sanomissa Vaissin tilan haastattelu

Puutarha-Sanomien HoReCa-numerossa on esitelty Vaissin tila. Sieltä valmistuu vuosittain jo 11 miljoonaa kaalikäärylettä. Jaakko Vaissi kertoo kehityksen alkaneen höyrykeittomenetelmän kehittämisestä, jolloin tilan tuottamat kaalinlehdet olivat laadultaan ylivoimaisia.

Puutarha-Sanomissa on haastateltu myös Fazer Amican ja Kespron toimitusjohtajia.Puutarha-Sanomat -lehden numerossa 2 ovat seuraavat artikkelit. •

• Sipuli maistuu Tammerissa, keittiöpäällikkö Petri Kerkkäsen haastattelu • Salicossa tuotetaan hygienialla, toimitusjohtaja Tuomo Rytkösen haastattelu.• Kasvis Galleria on ravintoloiden ”takahuone”, kertovat yrittäjät Tarja ja Heikki Peltola• Fazer Amican toimitusjohtaja Teija Andersenin haastattelu

• Botnia Vihannes ja Pom Frit ovat samaa yhtiötä • Maria Bergiltä kumma keittokirja • Eksoottisia siemeniä •

• Hankintalaki heikentää ruuan laatua, toteavat Eija Muukka ja Irma Kärkkäinen Lähikeittiöhankkeesta.• Kanervot Mäntsälästä viljelevät liljaa ympäri vuoden • Husulan puutarhasta perinteistä salaattia, Heikki ja Eija Jakobssonin haastattelu. • Granderia ei voi järjellä ymmärtää, Grander-laitteisto kytketään puutarhan vesilinjaan ja saadaan hämmästyttäviä tuloksia mm. tautien vähenemisenä.

• Ville Matalan 10 mansikkavinkiä • Versoissa orastaa terveys, Heimo Maisalan haastattelu• Ikaalisten Luomu Oy laajensi salaattiin

• Ministeri Pekkarinen: Kasvihuonekaasujen päästöistä kannetaan vastuu • Miksi peruna tummuu? Paavo Ahvenniemi vastaa. • Kespron Minna Laakkosen haastattelu

Voit tilata Puutarha-Sanamat -lehden oikeassa palkissa olevasta linkistä.