Puutarha-Sanomien HoReCa-numero on ilmestynyt

Uusin Puutarha-Sanomat (nro 2/2006) kattaa puutarhatuotannon arvoketjun viljelijöistä suurkeittiöihin. Lehdessä on toistakymmentä mielenkiintoista artikkelia niin viljelystä, tukkukaupasta kuin suurkeittiöistäkin.

Pääkirjoituksessa todetaan, että julkisen sektorin emänniltä on niin maalais- kuin kaupunkilaisjärjenkin käyttö kielletty, kun he joutuvat hankkinoissaan noudattamaan hankintalakia ja EU-direktiivejä.

Puutarha-Sanomissa on mm. seuraavat uutiset ja artikkelit:

Meira Nova Oy optimoi kustannukset – Suurtaloudet voivat itse vaikuttaa ostohintaan

Antell-catering Oy:ssä kasvikset ovat ykkössijalla

Maija Silvennoinen: Ravintoloiden tulisi elää sesonkien mukaan

Vihannespörssi palvelee: Ravintolat haluavat erikoisuuksia

SPK tuottaa tervettä perunaa
Musta peruna on palannut

Skalad potatis i massor från Öström

Koivuniemen Puutarha panostaa jatkuvuuteen – Eetu teki 18-vuotiaana tuplatutkinnon

Oksasen puutarha: Salaatin viljelyssä valotus on tarkkaa

Yhteistyössä on voimaa – verkostoitumisestako yksi tulevaisuuden toimintamallai?

Norjan hedelmätuotannosta on paljon opittavaa

Marias växthusrestaurang

Huomio jäähdytyksen onnistumiseen

Kukkavinkkejä suurtalouksille

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Sitä voi tilata netistä, tämän sivuston oikeasta palkista.