Uusin Puutarha-Sanomat (nro 2/2006) kattaa puutarhatuotannon arvoketjun viljelijöistä suurkeittiöihin. Lehdessä on toistakymmentä mielenkiintoista artikkelia niin viljelystä, tukkukaupasta kuin suurkeittiöistäkin.
Pääkirjoituksessa todetaan, että julkisen sektorin emänniltä on niin maalais- kuin kaupunkilaisjärjenkin käyttö kielletty, kun he joutuvat hankkinoissaan noudattamaan hankintalakia ja EU-direktiivejä.
Puutarha-Sanomissa on mm. seuraavat uutiset ja artikkelit:
Meira Nova Oy optimoi kustannukset – Suurtaloudet voivat itse vaikuttaa ostohintaan
Antell-catering Oy:ssä kasvikset ovat ykkössijalla
Maija Silvennoinen: Ravintoloiden tulisi elää sesonkien mukaan
Vihannespörssi palvelee: Ravintolat haluavat erikoisuuksia
SPK tuottaa tervettä perunaa
Musta peruna on palannut
Skalad potatis i massor från Öström
Koivuniemen Puutarha panostaa jatkuvuuteen – Eetu teki 18-vuotiaana tuplatutkinnon
Oksasen puutarha: Salaatin viljelyssä valotus on tarkkaa
Yhteistyössä on voimaa – verkostoitumisestako yksi tulevaisuuden toimintamallai?
Norjan hedelmätuotannosta on paljon opittavaa
Marias växthusrestaurang
Huomio jäähdytyksen onnistumiseen
Kukkavinkkejä suurtalouksille
Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Sitä voi tilata netistä, tämän sivuston oikeasta palkista.