TV-kokki Sukulasta lihatalon luova johtaja

HK Ruokatalo on pestannut keittömestari JYRKI SUKULAN yrityksen luovaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Etenkin TV-kokkina tunnetuksi tulleen Sukulan odotetaan tuovan HK Ruokataloon uutta ajattelua, jota yritys tarvitsee uudistessaan tuotevalikoimaansa kiireisen ja vaativan kuluttajan arkeen soveltuvaksi.

HK Ruokatalo ostaa samalla Jyrki Sukulan luoman VIA-tuotesarjan. VIA-tuotteet ovat Sukulan resepteillä ravintolakeittiöstä kotikeittiöön valmistettuja arkiruoanlaittoa helpottavia ja nopeuttavia tuotteita. Tuotesarjaan kuuluu käyttövalmiita, lisä- ja säilöntäaineettomia liemiä, keittoja ja kastikkeita.

17. tammikuuta toimessaan aloittaneen Sukulan työajasta noin puolet kuluu HK Ruokatalossa. Muuten hän jatkaa VIA-ravintoloiden ja Kaikilla Mausteilla -cateringyrityksen toimintaa sekä italialaisten viinien maahantuontia.

– Vaikka olenkin tullut tutuksi TV-kokkina, arkipäivän työni on käytännössä muuta: teen ruokaa arkeen ja juhlaan ravintoloissa ja juhlapalvelussa. Tällaista työtä filosofiani mukaan ryhdyn tekemään nyt siis myös HK Ruokatalossa – kauha ja kattila vain suurenevat, kommentoi Sukula uutta pestiään.