Uusi Oma Piha -lehti ilmestynyt

Kasvavalle puutarhaharrastajien joukolle on nyt tarjolla uusi lehti, Oma Piha. Lehteä julkaisee Puistomedia Oy. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden tilaajia hemmotellaan arvokkaalla lahjalla, joka näkyy pihalla hehkeänä monena vuotena.

Päätoimittaja Jouko Tikkanen kertoo, että lehti on tarkoitettu oman pihan laittajille, kotipuutarhureille, vihersisustajille ja parvekkeella viihtyville. – Oma Piha on toivelehti jokaiselle pihan tai parvekkeen omistajalle. Lehdestä löytyy pihan rakentaminen unelmista toteutukseen.

Tikkasen mukaan puutarhanhoito on yllättävän monen julkisuuden henkilön harrastus. – Heistä on ilo kertoa muillekin.

– Ensimmäisessä numerossa on ajankohtaisina aiheina mullanvaihto, ruukkutrendit sekä puiden ja pensaiden leikkaus. Ministeri Tanja Karpela kertoo huonekasviharrastuksestaan ja ylipuutarhuri Arno Kasvi antaa omat juohevat leikkausvinkkinsä.

Toimittaja Säde Aarlahti on tutustunut Sydneyssä kiinalaiseen puutarhaan ja käynyt esikkoretkellä Kaisaniemessä. Hortonomi Juhani Piirainen antaa harrastajille asiantuntevat neuvot vuoden vihanneksen, palsternakan, viljelyyn. Lehti on vieraillut myös pajukurssilla.

Oma Piha -lehden voi tilata osoitteesta www.omapiha.info tai asiakaspalvelusta puh. 040-8468224. Kestotilaus maksaa vain 19,90 euroa ja tilaajia hemmotellaan vielä 16,70 euron arvoisella asiakaslahjalla.