Kuudennet Elma-maaseutumessut alkavat Helsingin Messukeskuksessaperjantaina 21. marraskuuta. Kolmen päivän aikana yli 500näytteilleasettajaa esittelevät omien maakuntiensa ruokia jaluonnontuotteita, eläimiä ja käsitöitä sekä matkailupalveluita. Messuilleodotetaan yli 30 000 kävijää.Tänä vuonna Elma tarjoaa herkkuja pursuvien osastojensa lisäksiajankohtaista tietoa muun muassa maallemuutosta, maaseutuyrittäjyydestä jametsänhoidosta. Messujen uutuuksina ovat maakuntia esittelevä sarja, jokakäynnistyy Keski-Suomen esittelyllä ja Elma-kyökki, joka antaa vinkkejäkotikokeille mediakokki SAMI GARAMIN opastuksella.Aiempien ELMA-messujen kävijätutkimukset kertovat kävijöiden hakevanmessuilta tietoa nimenomaan puhtaasta ja lähellä tuotetusta suomalaisestaruuasta. Tarjontaa on messuilla runsaasti, sillä esillä onluomujatkojalosteita, speltti- ja pettujauhoja, tyrnimehua,vadelmalimonadia, hilloja, hunajaa, liha- ja kalasäilykkeitä ja juustoja.Lappilaiset porontuottajat markkinoivat poronlihaa uusissakuluttajapakkauksissa ja tekevät poronlihaa tunnetuksi niin juhla- kuinarkiruokanakin.Elma Helsingin maaseutumessut 2003 ovat avoinna Helsingin Messukeskuksessaperjantaina 21.11. pidennetyllä aukiololla klo 9-19 sekä lauantaina 22.11.ja sunnuntai 22.11. molempina päivinä klo 10 – 18.