Ilmaista puhelinpalvelua kasvinsuojelusta

Agrimarket-ketjun kasvinsuojeluneuvonnan puhelinpalvelu aloittaatoimintansa jälleen ensi maanantaina. Puhelimessa kasvinsuojelunammattilaiset vastaavat kasvinsuojeluun liittyviin kysymyksiin sesonginajan päivittäin kello 8.00 – 19.00. Puhelinnumero on kaikkialta Suomestasoitettaessa sama: 0203 12213. Asiakkaalle puhelu maksaa lähipuhelunverran.

Agrimarket-ketju avaa 19.5. kasvinsuojeluneuvonnan puhelinpalvelun. Puhelimessa kasvinsuojelun ammattilaiset vastaavat kasvinsuojeluun liittyviin kysymyksiin kasvinsuojelusesongin ajan päivittäin klo 8.00 – 19.00. Puhelinnumero on kaikkialta Suomesta soitettaessa sama: 0203 12213. Asiakkaalle puhelu maksaa lähipuhelun verran.

Kasvinsuojeluaineiden käyttöön liittyy monia asioita, jotka vaativat käyttäjältä korkeaa ammattitaitoa. Puhelimella halutaan palvella sekä ketjun asiakkaita että myös myyjiä kiperissä tilanteissa. Viime kesänä palveluun tuli yli tuhat puhelua.

MTT:llä myös ilmainen puhelineuvonta

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen, MTT:n, kasvinsuojelupalvelun tarkoituksena on palvella ja neuvoa viljelijöitä ja kotipuutarhureita ja kuluttajia erilaisissa kasvintuhoojien ja asunto- ja varastotuholaisten tunnistukseen ja torjuntaan liittyvissä kysymyksissä.

Ilmainen neuvontapalvelu puhelimitse on numerossa (03) 4188 2593
Maksullisena palveluna on näytepalvelu, joka on avoin kaikille. Näytteiden lähetysosoite:
MTT kasvinsuojelupalvelu, 31600 Jokioinen

Tämän nettipalvelun oikean reunapalkin alaosassa on linkkejä kasvinsuojeluasioihin.