Agrimarket-ketjulta bonusta kanta-asiakkaille

Agrimarket-ketju tilitti viime vuodelta kanta-asiakkailleen agribonusta jamyymäläkaupan bonusta yhteensä 4,1 miljoonaa euroa. Ketjunkanta-asiakasohjelmassa oli viime vuonna mukana kaikkiaan 29 000viljelijää. Agribonusta maksetaan tuotantopanosten ja koneiden hankintojenkeskittämisestä sekä viljan myynnistä, jotka ylittävät vuoden aikana 5000euroa.

Bonusta maksetaan Agrimarket-ketjun toimipaikoista tehdyistä rauta- japuutarhakaupan ostoista sekä DeLavalilta tehdyistäkarjatalouskonehankinnoista. Viime vuonna kanta-asiakaohjelmaan tuli mukaannoin 1500 viljelijää.

Verkkopalvelulle hyvä vastaanotto

-Viime vuoden lopulla internetissä avattu S-Agrinet-verkkopalvelu on saanuthyvän vastaanoton, kertoo markkinointijohtaja HEIKKI PALO. S-Agrinet onmaatalouskaupan sähköinen kauppapaikka, jossa voi ostaa rehuja,lannoitteita, siemeniä ja öljyjä. Lisäksi asiakas voi Agrinetin kauttaseurata omia asiakastietojaan.

Käyttäjäsopimuksia palveluun on tehty noin 2000 viljelijän kanssa.Verkkotilausten määrä on Heikki Palon mukaan jatkuvassa kasvussa. S-Agrinetvalittiin viime vuonna vuoden verkkokaupaksi ja joulukuussa 2002 sillemyönnettiin ensimmäisenä verkkopalveluna Suomessa kansainvälinen Qweb-verkko-palvelusertifikaatti.

Multasormet avataan sesongiksi

Multasormi-puutarhamyymälä on valtakunnallinen puutarhakaupan erikoismyymäläketju. Multasormet ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta aina Agrimarketin yhteydessä. Keväällä 2002 Multasormia on 74 kpl eri puolilla Suomea.

Multasormet ovat sesonkimyymälöitä; ne avataan aina keväisin viimeistään huhtikuulla ja suljetaan lokakuussa. Kaikissa Agrimarketeissa Multasormea ei ole, mutta niistäkin voit hankkia puutarhan perustarvikkeita, kuten esim. puutarhakoneita, työkaluja, siemeniä, multaa, lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.