PUUTARHA-Sanomat ammattilaislehti ilmestynyt

PUUTARHA-Sanomat on aloittanut säännöllisen ilmestymisen myös painettuna lehtenä. Lehti on tabloid-kokoinen ja kauttaaltaan nelivärinen. Ensimmäisessä numerossa on tuodaan esille kuluttajien mieltymys minivihanneksiin, ja kysytään viljelijöiltä, ovatko he valmiita tuottamaan niitä, kertoo päätoimittaja JOUKO TIKKANEN.

– PUUTARHA-Sanomat lehdestä ilmestyy vuonna 2003 kahdeksan numeroa. Kuusi numeroa on tabloid-kokoista ammattilaislehteä, ja kaksi numeroa ovat aikakausilehden formaatilla ja ne tulevat myös lehtipistemyyntiin harrastajia varten.

– Viime vuonna lehdestä julkaistiin pari näytenumeroa, ja ne saivat viljelijöiltä erittäin hyvän vastaanoton. Näyttääkin vahvasti sille, että myönteisesti suomalaisen tuotannon ja puutarhaelinkeinon mahdollisuuksiin suhtautuvalla lehdellä on selkeä tarve, uskoo Tikkanen.

Tämän vuoden ensimmäisessä lehdessä käsitellään mm. minivihanneksia, vaihtoehtoisia rikkakasvintorjuntamenetelmiä, puutarhastrategiaa. Reportaaseja on Korpelan puutarhan valotomaatin viljelystä ja Partaharjun puutarhan tulppaanin vesiviljelystä. Lehdessä on myös tuore matkaraportti viljelijämatkasta Argentiinaan. Sokerina pohjalla on Tankki-Salosen haastattelu.

Saat lehden tilaamalla sen vuosikerran oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä.