Tilaajalahja

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” no_margin=”true”][vc_column width=”1/1″][container style=”border-radius: 15px;”][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_color=”#ffffff” style=”padding: 20px; border-radius: 15px;” inner_container=”true”][vc_column_inner width=”1/2″][custom_headline type=”left” level=”h1″ looks_like=”h1″ style=”margin: 0px;”]Tilaajalahja[/custom_headline][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][container style=”border-radius: 15px;”][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_color=”#ffffff” style=”padding: 20px; border-radius: 15px;” inner_container=”true”][vc_column_inner width=”2/3″][text_output]

Tilaajalahjana 60 villitulppaanin sipulia!

Monet tulppaanit taantuvat – tai sipulit täytyy kukkimisen jälkeen kaivaa maasta, kuivattaa ja istuttaa syksyllä uudestaan, jotta kukinta jatkuisi vuodesta toiseen. Villien tulppaanilajien kohdalla on toisin. Ne lisääntyvät sivusipuleita ja siementaimia tekemällä, jotkut lajit jopa maarönsyillä, jos vain kasvupaikka on niille mieleen.

Kahdesti vuodessa Oma PIHA -lehti palkitsee kestotilaajia asiakaslahjalla, joiden arvo voi jopa ylittää lehden tilaushinnan. Tänä syksynä sekä nykyiset että uudet kestotilaajat voivat saada 60 kappaletta villitulppaanin sipuleita. Pakkaukseen kuuluu 15 kpl terttutulppaania ’Tubergen’s Variety’, 15 kreetantulppaania, 15 parvitulppaania ja 15 kääpiötulppaania. Sipulit toimitetaan syyskuussa. Katso kasvien kuvaus lehden sivulta 4. Lahjan arvo on 19,90 €, jonka voit saada maksamalla postituskulut 6,90 €.
Arvokasta on myös tuoreiden lehtien sisältö ja yli 4000 sivun arkisto, joka on kestotilaajien käytettävissä. Kannattaa olla Oma PIHA -lehden kestotilaaja!

Nykyinen kestotilaaja, toimi näin:
Maksa postituskulut 6,90 € Suomen Omapihan tilille FI40 5780 1020 0225 99. Maksun eräpäivä on 7.9.2014. Näin voimme varmistaa sipuleiden riittävyyden. Merkitse viitenumeroksi numerosarja, jonka löydät tämän Oma PIHA -lehden takakannesta osoitetietojen ylimmältä riviltä. Tämän numeron perusteella tiedämme, että kestotilauksesi on voimassa, ja varmistamme osoitteesi. Toimitamme sipulit postitse syys–lokakuussa istutusaikaan.

Uusi kestotilaaja, toimi näin:
Kestotilaajalle lehden tilaushinta on 32,40 € ja lisättynä lahjan postituskuluilla se on 39,30 €. Voit tilata lehden myös puhelimitse numerosta 010 387 0880 (arkisin klo 8–16 )
[/text_output][button shape=”rounded” size=”x-large” float=”none” target=”blank” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” href=”/tilauslomake” title=”Tilaa Oma PIHA”]Tilaa Oma PIHA tästä![/button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][text_output]

[/text_output][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][/vc_column][/vc_row]