Kirjatilaus

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” no_margin=”true”][vc_column width=”1/1″][container style=”border-radius: 15px;”][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_color=”#ffffff” style=”padding: 20px; border-radius: 15px;” inner_container=”true”][vc_column_inner width=”1/2″][custom_headline type=”left” level=”h1″ looks_like=”h1″ style=”margin: 0px;”]Kirjatilaukset[/custom_headline][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][container style=”border-radius: 15px;”][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_color=”#ffffff” style=”padding: 20px; border-radius: 15px;” inner_container=”true”][vc_column_inner width=”1/2″][text_output]kausiherkku_kansi

Kotitalousopettaja ja intohimoinen valokuvaaja Hannele Kojo on luonut ”Kausiherkkuja omasta pihasta” -kirjaan vastustamattomia ruokaohjeita, joihin raaka-aineet löytyvät usein omalta pihalta ja lähiympäristöstä. Kirjan ruokaohjeet ja kuvat rytmittyvät vuodenajoittain. Keväällä herkutellaan parsalla ja raparperilla, kesällä kasviksilla, kaloilla ja marjoilla. Syksy tuo tullessaan omenat ja sienet, talvella puolestaan nautitaan juureksista.

Kirjan selkeillä ruokaohjeilla ja lähiympäristön aineksilla myös kokematon kokkaaja inspiroituu loihtimaan eri vuodenaikoina maistuvia makuelämyksiä. Kirja osuu erinomaisesti lähiruokaa suosivaan aikaan ja kirjan ohjein voi loihtia konstailemattomia herkkuja pikkurahalla. Kirjan nautinnolliset ruokakuvat ja upea luontokuvitus tekevät kirjasta herkullisen yhdistelmän. Painojälki on erinomainen.

Kausiherkkuja omasta pihasta
Hannele Kojo
316 sivua, kovakantinen, sidottu
ISBN 978-952-67204-4-9
Kustantaja: Tietoverkosto Eksakti
[/text_output][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][text_output]terveydeksi_kansi

Ensimmäinen täysin kotimainen puutarha-harrastajille tehty käsikirja. Oman pihan terveydeksi -kirjassa on tiedot tavallisimmista pihan ja puutarhan kasvitaudeista ja tuholaisista sekä niiden torjunnasta ja hoidosta. Kirjassa on myös kattavat tiedot pihan hyötyeliöistä sekä luonnonmukaisista torjuntakeinoista. Loistava kuvitus ja hyvät taulukot oireiden määrittämiseen.

Oman pihan terveydeksi
Leena ja Heikki Luoto
300 sivua, kovakantinen, sidottu
ISBN 978-952-67204-3-2
Kustantaja: Tietoverkosto Eksakti, Helsinki[/text_output][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][container style=”border-radius: 15px;”][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_color=”#ffffff” style=”padding: 20px; border-radius: 15px;” inner_container=”true”][vc_column_inner width=”1/2″][text_output]


  Yhteystiedot  Valitse haluamasi tuotteet


  Oman pihan terveydeksi -kirja
  Hinta vain 29,90 €+ postituskulut 4,10 €/lähetys


  Kausiherkkuja omasta pihasta -kirja
  Hinta vain 34,90 €+ postituskulut 4,10 €/lähetys


  [acceptance* hyvksynta] Hyväksyn tilausehdot

  [/text_output][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][text_output]


  Tilaa kirjat oheisella lomakkeella tai asiakaspalvelumme kautta


  Asiakaspalvelu
  Arkisin klo 8-16
  tilaajapalvelu@omapiha.info
  puh. 010 387 0880
  Puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu + kiinteän verkon liittymästä 5,95 snt/min ja matkaviestinverkon liittymästä 17,04 snt/min.

  [/text_output][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][/vc_column][/vc_row]