Freshiltä neljä uutta kasvistuotetta

Hetki lanseeraa uutta valmiiksi pestyihin ja pilkottuihin salaatti- ja kasvissekoituksiin. Uutuustuotteet löytyvät kauppojen hyllyiltä 8.10.2020 alkaen.

Syksyn uutuus Hetki Voimasalaatti on helppo tuunata salaattiateriaksi tai lisukesalaatiksi.

Talvisalaatti 130 g on syys-talvikauden salaatti. Kauniista puna-vihreästä salaattisekoituksesta löytyy vihreän friseesalaatin lisäksi salaattisekoituspusseissa harvemmin nähtyä lollo rossoa ja viinijuurikasta. Salaatin mukana tulee erikseen pakattuna makeita kuivattuja karpaloita sekä suosittu Hetki Valkoinen balsamico -kastike, jonka ansiosta salaattiannos on myös hyvä pehmeiden rasvojen lähde. Salaattia on helppo tuunata esimerkiksi pakkauksesta löytyvän tuunausvinkin mukaan.

Voimasalaatti 130 g sisältää ravinteikkaan sekoituksen punaista- ja vihreää friseesalaattia sekä babypinaattia. Lisukkeena salaatissa on erikseen pakattuna kuluttajien toivomia salaattisiemeniä, jotka tuovat salaattiin hyviä rasvoja. Lisäksi salaattia voi tuunata esimerkiksi pitkillä vihreillä pavuilla ja vesimelonilla tai päärynällä. Lopuksi salaatti on helppo viimeistellä pakkauksen mukana tulevalla sitruuna-appelsiinivinegretellä. Pakkauksen mukana tulevien salaattisiemenien ja kastikkeen ansiosta salaattiannos on myös hyvä pehmeän rasvan lähde.

Hetki Värikäs wokmix 300 g sisältää porkkanaa, punakaalia, purjosipulia, lehtikaalia ja tatsoita. Suomessa vielä tuntemattomampi tatsoi on ravinteikas, hieman babypinaattia muistuttava tumman vihreä babyleaf, joka soveltuu hyvin myös kuumennettaviin ruokiin. Reilun kokoisesta pakkauksesta riittää syötävää koko perheelle. Värikään wokmixin pakkauksista löytyy vaihdellen respetit Pähkinäiseen broileriwokkiin ja helppoon Chow mein -kastikkeella maustettuun Arkiwokkiin.

Hetki-wokkikasvisten valikoimaa täydentää myös paljon toivottu sipuliton vaihtoehto, Hetki Arkiwokmix 200 g. Arkiwokmixissä on tuttuja ja hyviksi havaittuja perusraaka-aineita wokkiin, eli porkkanaa, kiinankaalta sekä punaista ja vihreää paprikaa. Arkiwokmix sopii myös fodmap-ruokavaliota noudattaville. Arkiwokin pakkauksista löytyy vaihdellen reseptit Katkarapuwokkiin ja Hapanimeläwokkiin.

Ravitsemussuositusten mukaan kasviksia tulisi syödä 500 g päivässä. Päivittäistä kasvisten määrää on helppo lisätä omaan ruokavalioon valmiiksi pestyjen ja pilkottujen kasvissekoitusten avulla.

Valmiiksi pestyistä salaattisekoituksista saa tuunattua helposti omaan makuun sopivan lisukesalaatin tai salaattiaterian.

Kun taas valmiiksi pilkottuja wokkikasviksia käyttämällä saa vaivattomasti monipuolisesti erilaisia kasviksia wokkiin tai mihin tahansa ruokaan. Hetki-pakkaukset ovat kooltaan pieniä, joten kasvikset on helppo käyttää kerralla kokonaan, jolloin myös ruokahävikkiä syntyy vain vähän tai ei ollenkaan.

Fresh Servant tiedottaa, että kaikki valmiiksi pestyt ja pilkotut Hetki-tuotteet valmistetaan Suomessa, ja tästä merkkinä niiden pakkauksissa onkin Avainlippumerkki. Hetki-tuotteita käyttämällä on siis helppo tukea suomalaista työtä sen lisäksi, että tekee itselleen hyvää.
Puutarha-Sanomat -lehden numerossa 8/2020 on ”Hetki on pitkän työn tulosta” -artikkeli, klikkaa tästä.