Toselli torjuu tehokkaasti

EU uudistaa kasvinsuojelulainsäädäntöään ja kymmenittäin tehoaineita poistetaan lähitulevaisuudessa käytöstä. Jäljelle jäävillä ja uusilla täsmäaineilla tulee päästä entistä tarkempiin ja parempiin torjuntatuloksiin.

Puutarha-Sanomat -lehden numerossa 3/2019 on artikkeli Avagron tarjoamista Tosellin ruiskuista. Katso videolta, kuinka Toselli Kompakt Mini -ruiskulla tehty testiruiskutus värjää kasvuston joukossa olevat merkintäpaperit.

Toimitusjohtaja Anssi Väättänen toteaa Tosellin olevan uranuurtaja puhallinruiskujen valmistuksessa.

Anssi Väättänen esittelee kevytsadetinta ja Elcos-valvonta- ja ohjauslaitetta, joka sijoitetaan traktoriin tai moottoripumppuun.

– Kaikki ruiskumallit ja puomikoot voidaan varustaa ilmakanavalla ja puhaltimella. Ilmakanava kiinnitetään puomin takapuolelle. Tosellin periaate poikkeaa markkinoilla tunnetuista ratkaisuista siten, että siinä ilman puhallussuunta voidaan valita.

Mini-mallissa on 600 litran säiliö ja 8 metrin AirSpray-puomi, joka taittuu kolmeen osaan. Evo-mallissa ajonopeutta voidaan muuttaa ruiskutusmäärän muuttumatta. Lisävarusteena saatava GPS-laitteisto tietää, mikä osa on ruiskutettu ja suuttimet aukeavat ja sulkeutuvat oikeassa kohtaa. Se minimoi päällekkäiset ruiskutukset.

https://vimeo.com/309749931/05023855d3