SOK avaa kymmenennen Prisman Pietarissa

SOK avasi Pietariin kymmenennen Prisman elokuun 16. päivä. Myymälä sijaitsee Frunzenskin kaupunginosassa Bukarestin ja Bela Kunin katujen risteyksessä Mezhdunarodni kauppa- ja viihdekeskuksessa. Keskukseen aukeaa loppuvuonna myös uusi metroasema.

– Uusi Prisma sijaitsee erittäin vilkkaan alueen keskellä tulevan metroaseman vieressä. Lisäksi alueella on vähän ruokakauppoja, joten uskon vahvasti tämän yksikön menestykseen, toteaa SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Mezhdunarodni kauppa- ja viihdekeskuksen kokonaispinta-ala on 53 000 neliömetriä, josta Prismalla on hieman yli 2 000 neliömetriä. Prisman asiakkaiden käytössä on 540 katettua autopaikkaa.

– Etenemme Prisma-projekteissamme strategiamme mukaisesti. Avaamme Pietariin vielä neljä myymälää lisää tammikuun loppuun mennessä. Yhteensä Prismoja tulee olemaan Pietarin alueella noin 30, Punnonen kertoo.

Prisma-ketjun kilpailuetuja ovat Pietarin markkinoilla myymälöiden hyvät liikepaikat, hyvä hinta–laatusuhde, luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous.

– Tällä hetkellä meillä on Pietarissa jo yli 300 000 kanta-asiakasta, jotka käyttävät aktiivisesti ryhmämme palveluita myös Suomessa käydessään. Alkuinvestointien jälkeen tulemme myös tekemään Pietarissa merkittävää taloudellista tulosta, Punnonen toteaa.