Koroisten Puutarhalta omia siementaimia

Koroisten Puutarha Turussa kasvattaa siementaimia ja välittää mm. saksalaisia pistokastaimia kesäkukkaviljelmille. Oheinen video on kuvattu maaliskuussa 2012 ja artikkeli on julkaistu Puutarha-Sanomat -lehden numerossa 3/2012.

– Luovuimme omasta juurrutuksesta, kun yhteistyökumppaniksi tuli saksalainen Volmary, jolla on modernit laitokset. Se on perheyritys ja yhteistyö sujuu. Tiedonkulku on meidän välillä hyvä, kun on suora kontakti tuotantoon, kertoo Reeta Rouhiainen.

– Pienen puutarhan tulee erottua ja tuoteräätälöinti onkin ehkä osa tulevaisuutta. Vahvuutenamme on viljelijän toiveiden mukaiset lajikkeet ja toimitusvarmuus.

Tänä vuonna Koroisten Puutarha käyttää osassa valmisryhmäkasveissa värikkäitä ruukkuja, jotka ovat sävytetty tuotteen loppukukintaan.

– Asiakaskunta elää ja muuttuu. Puutarhayrittäjän tulee miettiä, mitkä ovat oman puutarhan strategiset suunnitelmat – mahdotonta on haalia kaikkea tehtäväksi, neuvoo Reeta Rouhiainen.

Tilaa Puutarha-Sanomat oikeassa palkissa olevasta linkistä.Voit lukea lisää Koroisten Puutarhasta myös Puutarha-Sanomien digitaalisista näköispainoksesta, lehden hinta on 5 €.

Klikkaa ja lue Puutarha-Sanomat nro 3/2012

Katso video tästä