Netledin edustus Scheteligille

Netled Oy ja Schetelig Oy ovat solmineet edustussopimuksen Suomen markkinoille ja jälleenmyynti-sopimuksen Baltiaan, Venäjälle, Kasakstaniin, Valko-Venäjälle, Ukrainaan ja Slovakiaan.

– Schetelig on arvostettu ja vakiintunut kasvihuonetekniikan toimittaja toiminta-alueillaan. Yhteistyön myötä Netledillä on mahdollisuus hyödyntää Scheteligin erittäin ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä myyntiorganisaatiota ja palvella näin ammattikasvihuoneviljelijöitä laajalla alueella. Itä-Eurooppa on nopeasti kasvava markkina alalla, ja yhteistyön myötä Netled pystyy vastaamaan myös tähän haasteeseen, toteaa toimitusjohtaja Niko Kivioja Netled Oy:stä.

– Asiakkaamme edellyttävät meiltä laajaa tuotevalikoimaa ja kehittyvän tekniikan tuntemusta ja tarjontaa. LED-kasvinvalotustekniikka on alalla yksi kiinnostavimmista uusista tekniikoista, joka on nyt kehittynyt kaupalliseen vaiheeseen. Kysyntä lisääntyy voimakkaasti ja yhteistyön avulla Schetelig pystyy tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja asiakaslähtöisesti suunniteltuja ratkaisuja LED-valotukseen, lupaa toimitusjohtaja Jari Virrankoski Schetelig Oy:stä.

Netled Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat sovellukset välivalotukseen (tomaatti, kurkku, paprika), tasovalotukseen (salaatit, yrtit, kukat) ja ilmastokammiomittakaavan laitteet (idätys, mikrolisäys, tutkimus).

Yrityksen tuotteet mahdollistavat laajojen pinta-alojen varustamisen energiatehokkaalla led-valotuksella keveillä ja helposti asennettavilla tuotteillaan. Myös räätälöidyt ratkaisut kuuluvat tarjontaan.

Netledin kehittämä säätölaite ja ohjelmisto mahdollistavat valon intensiteetin ja valon värien suhteen säädön, mikä tuo uusia mahdollisuuksia viljelijälle optimoida kasvihuoneolosuhteitaan parhaan mahdollisen kasvutuloksen aikaansaamiseksi.

Lue lisää Netledistä Puutarha-Sanomien digilehdistä. Lehden hinta 5 €.

Klikkaa ja lue PS 2/2011: Ny uppfinning testas vid Martens

Klikkaa ja lue PS 6/2010: Led-valot kudottiin joustavaan verhoon

Klikkaa ja lue PS 8/2018: LED valaisee tien uusiin viljelytekniikoihin