Hevi heilahtaa Mikkelin Prismasta

Uudessa PUUTARHA-Sanomat-lehdessä (nro 2/2011) on esittelyssä Mikkelin Prisma, joka sijaitsee Graanin kauppakeskuksessa. Hevi-vastaava Anu Hyyryläinen on tiimiläisineen omistautunut osastonsa laittamiseen myyväksi.

– Prisman laajennuksessa saimme heviin puolet tilaa lisää, kertoo Anu innostuneena ja arvioi osastonsa pinta-alaksi pari sataa neliötä. Osasto rajoittui kahteen pitkään viileätiskiin, joiden väliin on ryhmitelty 32 massapöytää.

– Kyllä täältä hevi heilahtaa ulos, hymyilee Anu ja kertoo myynnin käyvän hyvin jo alkuviikostakin, kun asutusta on lähellä ja hypermarket on monille lähikauppa.

– Myynti lisääntyy viikonloppuisin. Maakunnasta käy myös paljon asiakkaita. Kesällä myyntimäärät kaksinkertaistuvat, kun mökkiläiset asioivat täällä paljon.

Anu sanoo ensimmäisenä asiana hevi-osaston hyvässä hoidossa olevan tuotteiden tuoreuden. Liikkuvat tuotteet ovat massoissa ja vähemmän myyvät tuotteet ovat viileätiskeissä, joiden lämpötila on kuusi astetta.

– Tulen aamulla viideksi töihin ja kunnia-asiana on, että osasto on kunnossa kello kahdeksan, kun ensimmäiset asiakkaat tulevat kauppaan, toteaa Anu Hyyryläinen.

Voit tilata Puutarha-Sanomat –lehden oikean palkin linkistä tai puhelimitse 010 387 0880 (ark. 9–15) .

Katso video tästä