Irmeliltä maukkaita porkkanoita

Kuluttajat suosivat porkkanaa sen makeuden ja terveellisyyden vuoksi. Forssan seudulla porkkanan viljelyllä on vahvat perinteet ja yksi forssalaisista viljelijöistä on Irmeli Vinnikainen, joka viljelee porkkanaa 13–15 hehtaarin alalla ja pakkaa porkkanat pusseihin. Yritys esitellään Puutarha-Sanomat –lehden numerossa 2/2010, joka ilmestyy helmikuun 19. päivänä.

Irmeli Vinnikainen sanoo olevansa ylpeä porkkanatuotannostaan. Hän markkinoi porkkanat Inex Partners Oy:lle. Tilalta on myös suoramyyntiä, mutta sen merkitys on vähäinen.

– On ihanaa, kun asiakkailta tulee porkkanan mausta positiivista palautetta. Yhtään negatiivista palautetta ei ole tänä vuonna tullut. Kun puhelin ei soi, on se merkki siitä, että kaikki on kunnossa. Nyt positiiviset soitot ovat yllättäneet ja ne ovat tuntuneet hyvältä.

Voit lukea koko artikkelin Puutarha-Sanomista tilaamalla lehden asiakaspalvelustamme puh. 010 387 0880 (ark. klo 9-15) (5 euroa + 5 euroa postituskulua) tai lukemalla lehden digitaalisena näköispainoksena 5 euron hintaan alla olevasta linkistä.

Tässä linkki Puutarha-Sanomat numeron 2/2010 näköispainokseen

Katso video tästä