Puutarha-Sanomista digitaaliset näköispainokset

Puutarha-Sanomat on julkaissut digitaaliset näköispainokset vuosien 2004–2009 numeroista. Päätoimittaja Jouko Tikkanen kertoo, että lukijoilta on tullut paljon kyselyitä vanhoissa lehdissä olleista mielenkiintoisista haastatteluista.

– Nyt nämä henkilöhaastattelut ja yrityskuvaukset ovat helposti luettavissa netissä olevista näköispainoksista, kun alkuperäinen painettu lehti ei ole tallessa. Kuvien laatu on jopa parempi kuin painetuissa lehdissä.

Puutarha-Sanomien sisältö on juttujen otsakkeiden ja avainhenkilöiden tarkkuudella tallennettu www.puutarha-sanomat.net -palveluun arkisto-välilehden alle.

– Lehtiluukku.fi –palvelussa kaikki sanat lehden sisällöstä on indeksoitu, joten sieltä löytyy tarkasti, mitä parilla tuhannella Puutarha-Sanomien sivuilla on kirjoitettu. Juttuja on painetuissa lehdissä ollut yli tuhat ja nettilehdessä pari tuhatta, kertoo Tikkanen.

Puutarha-Sanomien digitaaliset näköispainokset löytyvät osoitteesta www.lehtiluukku.fi ja myös www.puutarha-sanomat.net -palvelun jutuista on linkkejä asianomaisiin Puutarha-Sanomien näköispainoksen numeroihin.

– Digitaalisen lehden ostaminen maksaa viisi euroa. Kannen ja ensimmäisen sisäaukeaman katsominen on ilmaista. Lukijan kannattaa rekisteröityä palvelun käyttäjäksi, jolloin hänen kerran ostamansa lehti on aina uudelleen maksutta luettavissa.

Tikkanen kertoo, että Puutarha-Sanomien digitaalinen näköislehti ilmestyy jatkossa yhtä aikaa painetun lehden kanssa, joten lehteä pääsee lukemaan vaikka olisi lomamatkalla.

– Lisäpalveluna Puutarha-Sanomien yhteistyökumppaneille on se, että lehdessä olevista ilmoituksista on linkki ilmoittajan kotisivuille, kertoo Jouko Tikkanen.

Siirry Puutarha-Sanomat -lehden digitaalisiin näköisversiohin tästä linkistä: Puutarha-Sanomain digitaaliset näköislehdet

Tukkutori-lehden digitaaliset näköislehdet ovat myös löydettävissä www.lehtiluukku.fi -palvelusta. Linkki tässä:

Tukkutorin digitaaliset näköislehdet