Ammattilaisten kalenteri ilmestynyt

Uuden Puutarhakalenteri 2008:n postitukset ovat käynnissä. Puutarhaviljelijöille ja muille alan ammattilaisille tarkoitetulla Puutarhakalenterilla on kunniakas 65 vuoden historia. Nyt kalenteri on uudistunut värikkääksi ja tuhdiksi tietopaketiksi. Kalenteriin oli totuttu ja sitä oli kerätty kirjahyllyyn jopa usean sukupolven ajan.

Puutarhakalenterilla on kunniakas 65 vuoden historia. Puutarhaliiton lopetettua kalenterin julkaisun vuoteen 2006 PUUTARHA-Sanomat –lehti otti vastuulleen ammattilaisille tarkoitetun kalenterin julkaisun vuodesta 2008 alkaen.

Puutarhakalenteri on uudistunut hyvin paljon. Se on kauttaaltaan nelivärinen. Siinä on vahvat tuplakannet ja kierreselkä sekä runsaasti tilaa muistiinpanoille. Puutarhakalenterin teemasivuille on koottu tietopaketti, jota tarvitaan vuoden varrella. Taulukoista löytyy hyödyllistä nippelitietoa, jota on mahdotonta muistaa. Kalenterissa ovat mallit viljelmien tarvitsemille muistiinpanosivuille, kuten lohkokortille.

Puutarhakalenterin kokoamisesta on vastannut hortonomi Juhani Piirainen, ja hän on kirjoittanut myös monet kalenterin artikkeleista. Artikkeleita tai taulukoita ovat kirjoittaneet mm. Hilma Kinnanen, Arto Ylämäki, Jarmo Lemström, Daniel Jenkins, Heini Koskula, Juha Kaila, Sune Gullans, Marika Linnamäki, Veli-Pekka Reskola, Markku Levy, Ilkka Voutilainen. Sven Engblom on päivittänyt avomaanvihannesten kylvö- ja istutustaulukon.

Voit tilata Puutarhakalenterin hintaan 29,00 € + postituskulut 3,10 € (Kaksi kappaletta tai enemmän toimitetaan ilman postikuluja).Käytä oikeassa palkissa olevaa tilauslinkkiä tai ota yhteystoimitukseen, puh. 040 – 846 8224 tai 09 – 239 6168 taisähköpostilla osoitteella:
asiakaspalvelu (at) puutarha-sanomat.net

Ennen 18.12.2007 tehdyt tilaukset ehditään toimittamaan tilaajalle ennen joulua.