Jepuan uuniperunat kasvoivat

Jepuan Perunan suurkeittiöön tarkoitetut uuniperunat ovat entistä kookkaampia. Jo aiemmin tuotevalikoimassa on ollut kolmen kilon pakkaus, jossa on 12 kappaletta 250 gramman painoisia uuniperunoita. Nyt rinnalle tulee kesäuutuus, jossa perunoiden koko on kasvanut 300 grammaan. – Kuten muutkin JEPO:n tuotteet, ne ovat esikeitettyjä ja tyhjiöpakattuja. 3000 gramman pakkauksessa niitä on 10 kappaletta, kertoo toimitusjohtaja Alf-Håkan Romar.

Jepuan Peruna on viime vuosina keskittynyt toimintansa vakiinnuttamiseen. Määrätietoinen profiloituminen markkinoilla yhdistettynä asiakaslähtöiseen markkinointistrategiaan on tuottanut tulosta ja kasvattanut yhtiön toimintaa, toteaa Romar.

– Ruotsiin suuntautuvan viennin myyntikonseptin muutos on ilahduttavasti lisännyt JEPO:n tuotteiden kysyntää. Jepuan Perunan tuotteiden hyvä ja vakaa laatu on menestynyt myös Virossa.

Romar kertoo, että Jepuan Peruna aikoo kesän aikana investoida tuotantolinjaansa voidakseen edelleen varmistaa tuotteidensa saatavuuden, laadun ja vakauden kaikkienperunanystävien iloksi.

Jepuan Peruna on paikallisten perunanviljelijöiden vuonna 1976 perustama yhtiö. Jo parinkymmenen vuoden ajan yhtiö on toiminnassaan keskittynyt pidemmälle jalostettujen perunatuotteiden valmistukseen ja myyntiin.

– Paikallisesti omistettu yhtiö on sitoutunut toiminnassaan pitkän tähtäimen laatuajatteluun. Jepuan Perunan tehtailta lähtee valmisperunakuormia joka päivä. Toimituksen ovat perillä asiakkailla – ja jopa ruokapöydässä – pääsääntöisesti jo seuraavana päivänä, kertoo Alf-Håkan Romar.