Uusi lehti Tukkutorille

Uusi Tukkutori-lehti on Helsingin Tukkutorilla olevien yritysten asiakkaille suunnattu lehti. Lehden kustantaja on Tietoverkosto Eksakti Ky ja sen julkaisemisessa ovat mukana alueen yrittäjät, Tukkutorialueen yrittäjäyhdistys ja Helsingin kaupunki.

Helsingin tukkutorin toimitusjohtaja Timo Taulavuori sanoo, että Tukkutori on ainutlaatuinen yritysalue koko Suomessa. – Hermannin kaupunginosassa, 17, 5 hehtaarin alueella, toimii noin 130 yritystä, joista suurin osa on erikoistunut hyvän ruoan tuotantoon, varastointiin ja kauppaan.

– Helsingin Tukkutori on kukka-alan suurin keskittymä Suomessa. Alueen neljä kukkatukkua, kukkatarviketukut ja kukkaviljelijät tarjoavat monipuolisen valikoiman kasveja ja tuotteita alan yrityksille pääkaupunkiseudun ulkopuolisia alueita myöten, toteaa Taulavuori.

– Vaativan ja trendikkään gastronomisen alan ostajat ovat ajan hermoilla. Parhaita herkkuja tuodaan niin koti-Suomen maakunnista kuin kansainvälisiltä ruokamarkkinoilta pääkaupunkiseudun ravintoloiden tarjottaviksi. Ruoka-alan yritysten lisäksi viinin maahantuojat tarjoavat ravintoloiden valikoimiin laadukkaita viinejä viideltä mantereelta. Tuttujen perustuotteiden lisäksi alueelta löytyvät mm. parhaat äyriäiset ja eksoottisimmat kasvikunnan tuotteet

– Tukkutori-lehti on luotu palvelemaan alueen yritysten ja niiden asiakkaiden tarpeita. Molemmat saavat synergiaetua, kun alueen monipuolinen tuotteiden ja palveluiden tarjonta ja saatavuus tulee lehden kautta esille. Asiakkaan ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kertoo päätoimittaja Jouko Tikkanen.

Tukkutori-lehden ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa. Seuraavat numerot ilmestyvät elo-syyskuun vaihteessa, lokakuussa ja joulukuun alussa. Yritykset jakavat lehteä asiakkailleen, mutta lehden voi tilata myös postitse. Painosmäärä on 6.000 kappaletta.