Palvelukortti

Palvelukortti on helppo ja nopea tapa hoitaa yleisimmät tilausasiat. Mikäli palvelukortti ei tunnu kattavan asiaasi, ota meihin yhteys puhelimitse. Lehden ja muut tuotteet voit tilata verkossa tämän sivun kautta.

Tilauslomake

Tilauksen hallinta

Tilaa kirjoja

Tilaa kalenteri

Tilaukset ja asiakaspalvelu

Postitse: Puutarha-Sanomat PL 28 04131 Sipoo Puhelimitse (arkisin klo 8-16): 010 387 0880 Puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu + kiinteän verkon liittymästä 5,95 snt/min ja matkaviestinverkon liittymästä 17,04 snt/min. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteella tilaajapalvelu@puutarha-sanomat.net Hinnat: Kestotilaus 54,00 € 12 kuukauden tilausjakso sisältää 10 tuhtia numeroa vuodessa vihannesten, marjojen, hedelmien, perunan, koristekasvien ja taimistotuotteiden viljelystä ja markkinoinnista.

Toimitus

Puutarha-Sanomat PL 28 04131 Sipoo toimitus@puutarha-sanomat.net

Kustantaja

Puutarha-Sanomat PS Oy PL 28 04131 SIPOO

Ilmoitukset

Ilmoitusaineiston osoite: aineisto(at)ttt-gs.fi Painopaikka Painotalo Plus Digital Copyright Puutarha-Sanomista voidaan tehdä lyhyitä lainauksia, kun lähde mainitaan.  Lehti vastaa vain tilaamastaan aineistosta. Vastuu virheistä ja reklamaatiot Mikäli hyväksyttyä ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) voida julkaista, lehti ei vastaa mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen. Huomautukset on tehtävä kirjallisesti 8 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisuajankohdasta. ISSN 1459-9791, 14. vuosikerta.