Tilausehdot

Tilaukset

Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta, ellei tilaaja muuta ilmoita. Tilaus on mahdollista aloittaa myös aiemmin ilmestyneestä lehdestä, jolloin lehti postitetaan jälkikäteen. Tilaus on mahdollista aloittaa myös myöhemmin ilmestyvästä numerosta.

Kestotilaus jatkuu niin kauan kunnes asiakas katkaisee tilauksen. Jo maksetun tilauksen voi katkaista maksetun kauden loppuun, muussa tapauksessa saaduista lehdistä laskutetaan irtonumerohinnan mukaisesti.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus tilaamiseen.

Kustantaja pidättää oikeuden lehden ilmestymisaikataulun muutoksiin. Ilmestymisaikataulun mahdollisista muutoksista johtuen tilausaika voi muuttua.

Tilauksen maksaminen

Tilaus maksetaan laskun tietoja ja henkilökohtaista viitenumeroa käyttäen tilisiirrolla. Lasku postitetaan tilauskauden ensimmäisen lehden jälkeen, noin kuukauden kuluessa. Huomaattehan, että laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Tarjoukset ja kampanjat

Tarjousta tai kampanjaa ei voi yhdistää jo voimassaolevaan tilaukseen. Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena.

Tilaukset ulkomaille

Lehden tilaus ulkomaille on mahdollista. Postimaksu vaihtelee kohdemaittain.

Osoitteenmuutokset

Osoitteenmuutosilmoitus Puutarha-Sanomat PS Oy:lle on tilaajan vastuulla. Ilmoitattehan osoitteenmuutoksen ajoissa, jotta taataan lehden saapuminen perille. Huomaattehan, että osoitetiedot postitusta varten kerätään yli viikko ennen lehden ilmoitettua ilmestymispäivää.

Tilauksen irtisanominen

Kestotilaukset on mahdollista katkaista milloin vain, mutta jo maksettu tilaus katkeaa maksetun kauden loppuun. Uuden tilausjakson alkaessa saaduista lehdistä laskutetaan irtonumerohinnan mukaisesti.

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen tai ensimmäisen lehden/tuotteen vastaanottamisesta. Tilaus voidaan myös peruuttaa ennen tilausvahvistuksen tai lehden/tuotteen saantia. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Tilauksen voi perua Internetissä (palvelukortti), kirjeitse (PL 28, 04131 SIPOO) tai puhelimitse (010-387 0880, arkisin klo 8–16).

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Puutarha-Sanomien markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää yhteystietojensa luovutuksen tai käytön ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@puutarha-sanomat.net).