Vuoden 2015 Suomen Paras Hevi -kilpailu on käynnistynyt  –  ILMOITTAUDU

Kilpailun kulku:

1) Ilmoittautuminen kilpailuun 31.3.2015 mennessä, sähköpostilla: toimitus@puutarha-sanomat.net, jonka jälkeen toimitus ottaa yhteyttä pyytäen lisätietoja.

2) Vastausten perusteella valitaan kaupat, joissa kilpailuraadin edustaja vierailee vuoden aikana. Hän pitää hevi-osaston katselmuksen ja haastattelee hevi-vastaavaa ja/tai kauppiasta tai myymäläpäällikköä.

3) Kilpailulla edistetään tuotannon, tukkukaupan ja vähittäiskaupan yhteistyötä ja keskinäistä ymmärrystä sekä tietenkin tehdään asiakkaille entistä houkuttelevampaa heviä.

4) Kilpailun finalistit julkistetaan lokakuun lopulla Puutarha-Sanomien numerossa 9/2015.

5) Tammikuun 13. päivänä vuonna 2016 järjestettävässä HeVi-gaalassa julkistetaan Vuoden 2016 hevi-kaupat. Kaupat saavat kunniaa ja hevi-vastaavat matkalahjakortit.

6) Kilpailussa palkitaan erikseen Vuoden LuomuHeVi.

Alla näet vuoden 2014 Hevi-kilpailun finalisteista videoita.

Hypermarket-sarja

K-citymarket Espoo Sello

Sellon kauppakeskuksessa olevan Sellon ruokaosasto on 3300 neliön suuruinen. Kauppias on Esa Kiiskinen ja hevi-vastaavina ovat Aira Myllynen ja Katri Pirinen. 

Stockmann Herkku, Helsingin keskusta  

Helsingin keskustan Stockmannilla on puolen hehtaarin suuruinen ruokaosasto, Herkku.  Tuoteryhmäpäällikkö on Teuvo Koivisto. HeVi-osastolla työskentelee kymmenkunta henkilöä ja vastaavana on Jenni Kankkonen. 

Sokos Herkku Tampere 

Ruokakaupan myyntiala on 2300 neliötä. Myyntipäällikkö on Timo Pitkäranta. Hevivastaavina ovat Tuija Virkkula ja Heli Mäkinen.

K-citymarket Kirkkonummi   

K-citymarket Kirkkonummen ruokapuolen pinta-ala on 3000 neliötä. Kauppias on Marjo Virtanen ja hevistä vastaa Nina Lönnberg.

Market-sarja

S-market Taipalsaari 

S-market Taipalsaaren myyntipinta-ala on 1200 neliötä. Myymäläpäällikkö on Katja Lakkala ja hevi-vastaavana on Marika Lamberg.

K-supermarket Postitalo

K-supermarket Postitalon pinta-ala on 2200 neliötä. Kauppias on Aki Luomanen ja hevi-vastaavana on Taru Nikkanen.

S-market Wiklund Herkku

S-market Wiklund Herkun myyntiala on 1900 neliötä. Myymäläpäällikkö on Hanna Lempiäinen ja hevihoitaja on Harriet Koskenmäki.

K-supermarket Manhattan  

K-supermarket Manhattanin myyntiala on 1250 neliötä. Kauppias on Veli Pekka Hussi. Hevistä huolehtivat Jonna Lahti ja Heidi Lohikoski.