”Ilo ilman kasviksia on teeskentelyä”

Apetitin ja Uuden Iloisen Teatterin menestyksekäs yhteistyö jatkuu keväällä musiikkiteatterin uuden Herkkua kuin heinänteko -revyyn myötä. Apetit jatkaa UIT:n pääyhteistyökumppanina yhteistyön hilpeän tunnelman tiivistyessä Ilo ilman kasviksia on teeskentelyä -teeman alle.

Viime kesänä alkoit Apetitin ja UIT:n markkinayhteistyö.

Apetit ja UIT, kaksi kotimaista klassikkoa, löysivät toisensa viime vuonna käynnistyneessä uudenlaisessa markkinointiyhteistyössä, joka yhdisti UIT:n iloisuuden Apetitin värikkääseen kasvisten maailmaan. Apetitin missio kasvisten ykkösenä on lisätä kasvisten syöntiä ja sitä kautta ihmisten hyvinvointia. UIT on puolestaan estradiviihteen ykkönen ja yhtä lailla lisäämässä iloa ja hyvinvointia ihmisten elämään.

– Viime vuonna toteutettu markkinointiyhteistyö oli menestys molempien näkökulmasta, joten jatkamme hyväksi todetulla konseptilla. Tämän vuoden revyyn nimi Herkkua kuin heinänteko sopii erityisen hyvin Apetitin maukkaisiin ja arkea helpottaviin tuotteisiin, joilla ihmisten on mutkatonta lisätä kasviksia jokaiseen päivään, sanoo Apetitin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Sanna Väisänen.

Linnanmäen Peacock-teatterissa vietetään keväällä 2019 hurmaavan hauskaa ilonkorjuujuhlaa, kun UIT tarjoaa ystävilleen kotimaisen käsinkirjoitetun kevytrevyyn. Luvassa on mahtava kattaus luomusketsejä, lähilaulua ja Jean S:n rakkaudella esittämää biodynaamista musiikkia.

–  UIT:n ja Apetitin arvopohjat kohtaavat erinomaisesti ja meidän onkin helppo jatkaa raikasta ja rikasta kumppanuuttamme. Alusta asti meitä ja tuotteitamme on yhdistänyt korkea laatu ja kotimaisuusaste, terveellisyys sekä pirskahteleva ilo, toteaa UIT:n teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen.

Herkkua kuin heinänteko -kevätrevyy nähdään Linnanmäen Peacock-teatterissa 4.5.–15.6.2019.

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava