Puutarha-Sanomien HoReCa-numero on ilmestynyt

Jouko Tikkanen Uutiset Leave a Comment

Uusin Puutarha-Sanomat (nro 2/2006) kattaa puutarhatuotannon arvoketjun viljelijöistä suurkeittiöihin. Lehdessä on toistakymmentä mielenkiintoista artikkelia niin viljelystä, tukkukaupasta kuin suurkeittiöistäkin.

Pääkirjoituksessa todetaan, että julkisen sektorin emänniltä on niin maalais- kuin kaupunkilaisjärjenkin käyttö kielletty, kun he joutuvat hankkinoissaan noudattamaan hankintalakia ja EU-direktiivejä.

Puutarha-Sanomissa on mm. seuraavat uutiset ja artikkelit:

Meira Nova Oy optimoi kustannukset – Suurtaloudet voivat itse vaikuttaa ostohintaan

Antell-catering Oy:ssä kasvikset ovat ykkössijalla

Maija Silvennoinen: Ravintoloiden tulisi elää sesonkien mukaan

Vihannespörssi palvelee: Ravintolat haluavat erikoisuuksia

SPK tuottaa tervettä perunaa
Musta peruna on palannut

Skalad potatis i massor från Öström

Koivuniemen Puutarha panostaa jatkuvuuteen – Eetu teki 18-vuotiaana tuplatutkinnon

Oksasen puutarha: Salaatin viljelyssä valotus on tarkkaa

Yhteistyössä on voimaa – verkostoitumisestako yksi tulevaisuuden toimintamallai?

Norjan hedelmätuotannosta on paljon opittavaa

Marias växthusrestaurang

Huomio jäähdytyksen onnistumiseen

Kukkavinkkejä suurtalouksille

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Sitä voi tilata netistä, tämän sivuston oikeasta palkista.

TILAA PUUTARHA-SANOMAT SUORAAN KOTIISI!